Inscripcions

El disseny d’aquest programa formatiu està plantejat pensant en els/les professors/es i en la vostra tasca educativa. Per això, la proposta que us fem és fer-ho durant tot un curs escolar, de tal manera que pugueu anar treballant els temes fonamentals del patrimoni durant tot aquest temps.

Al principi podeu començar plantejant al vostre alumnat en què consisteix el programa, com es pot participar, quin tipus de treballs es poden crear i explicar que els seus treballs es veuran en la nostra web i en una exposició a Santiago de Compostela.

Per a participar en el programa el primer que heu de fer és inscriure el vostre centre escolar abans del 29 de desembre de 2017. Un cop realitzada la inscripció posarem la vostra localitat en el nostre mapa.

Després de prendre la decisió de participar podreu anar exposant els temes sobre patrimoni durant tot l’any, de forma gradual, sense haver de realitzar classes específiques per a cada tema. Utilitzeu les fitxes com ajuda. Els temes engloben diferents matèries i objectius, amb la finalitat de ser el més interdisciplinaris possibles.

Al mateix temps que l’alumnat aprèn sobre el nostre patrimoni poden anar pensant en com enfocar el seu treball artístic. El descobriment de cada tema els pot donar moltes idees.

Un cop entesa la importància dels temes serà el moment de plasmar-ho en el treball en grup, optant per algunes de les diverses categories.

Fins al 30 d’abril de 2018 tindreu temps per a presentar el vostre treball, però també podreu fer-ho en el moment en que el tingueu acabat. Un cop finalitzat el termini de presentació, al maig de 2018, es faran tots públics en aquesta web per a que pugueu veure els treballs d’altres centres.

¡Participa i fes el teu patrimoni de tots!

Contacto:

info@tucaminodesantiagoconcurso.es

697 82 00 00 (Horario de atención de lunes a viernes de 9 a 14 horas)

Organiza:

En el marc de:

Con la colaboración de:

Participa:


Gestiona:

Créditos fotográficos:

Camino Francés en Aragón: Archivo del Gobierno de Aragón y Carlos Gil.
Camino Francés en Castilla y León: Junta de Castilla y León y Benito Arnáiz.
Camino Francés en Navarra: Archivo de Turismo del “Reyno de Navarra”. Patxi Uirz.
Camino de la Costa en Asturias y Camino Primitivo: Dirección General de Patrimonio Cultural del Gobierno del Principado de Asturias.
Camino de Santiago en Galicia: Adolfo Enríquez, Fernando Bellas, Tono Arias, Jaime Fernández, Manuel Valcárcel, Pedro García, Santiago López y Tino Viz.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search