Camí virtual

Per a veure el resultat dels treballs presentats per altres centres educatius haureu d’esperar a que estiguin disponibles al maig de 2018. Quan els tinguem tots valorarem que s’adeqüin als criteris del programa i seran publicats.

Els criteris que es tindran en compte per a la participació dels treballs a l’exposició hauran de correspondre a la seva adequació amb els objectius del programa. En concret, es valoraran els següents aspectes:

a) Posada en valor del patrimoni cultural, material i immaterial, relacionat amb el Camí de Sant Jaume dins de les rutes sobre les que treballa el Consell Xacobeo.
b) Participació dels col•lectius locals vinculats al Camí de Sant Jaume (com Associacions d’Amics del Camí) en el procés de formació de l’alumnat.
c) Reconeixement i apreciació per part de l’alumnat del concepte i els diferents tipus de patrimoni.
d) Creació del projecte com a conseqüència d’un procés interdisciplinari i d’aprenentatge col•laboratiu.

Aconseguits aquest propòsits, tots els vostres treballs faran el Camí en aquesta pàgina web, arribant a Santiago de Compostela, on s’exposaran junts en una exposició temporal que es celebrarà allà.

Per arribar a Santiago començaran el seu viatge al maig, fent el recorregut com un peregrí més però de manera virtual. Els punts de partida seran les localitats inicials de cada ruta del Consell Xacobeo. Cada dia recorrerem una etapa. Si sobre el patrimoni d’aquesta etapa ha participat algun centre amb els seus treballs, els penjarem a la nostra web; si cap centre ha intervingut continuarem el viatge fins a la nostra pròxima parada.

Seguint el recorregut amb els treballs presentat i abans que acabi el curs, podreu veure tots els resultats a la web del programa.

Per a que us sigui més fàcil seguir la ruta dels treballs crearem a Instagram un compte del programa, on us informarem de totes les novetats.

¡Participa i fes el teu patrimoni de tots!

CONTACTE:

info@tucaminodesantiagoconcurso.es

697 82 00 00  (Horari d’atenció de dilluns a divendres de 9 a 14 hores)

Organitza:

En el marc de:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Participa:

Gestiona:

CRÈDITS FOTOGRÀFICS:

Camí Francès a Aragó: Archivo del Gobierno de Aragón i Carlos Gil.
Camí Francès a Castella i Lleó: Junta de Castilla y León i Benito Arnáiz.
Camí Francès a Navarra: Archivo de Turismo del “Reyno de Navarra”. Patxi Uirz.
Camí de la Costa a Astúries i Camí Primitiu: Dirección General de Patrimonio Cultural del Gobierno del Principado de Asturias.
Camí de Sant Jaume a Galicia: Adolfo Enríquez, Fernando Bellas, Tono Arias, Jaime Fernández, Manuel Valcárcel, Pedro García, Santiago López i Tino Viz.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search